Collage Club

Lite bilder från igår @ Crown, Collage Club

image268
image269
image271

Hellow

Skön dag, fast jag hatar när det blåser vilket det gjorde ganska mycket. Annars var det varmt :)
Vaknade rätt så tidigt för att vara jag! Städat en hel del och sen åkte jag till stan med C & B :)
Blev allt från vandra, fika, äta glass, chilla, vandra, äta persisk mat. Mys :)
Köpte även en snygg skjorta/blus vad det nu än är, visar sen :)

Jag är iirrriitteerraaad, men skit i det nu..

Igår var vi på Collage Club @ Crown, rätt så ok :) hade inte dansat på länge haha..
Ikv får vi se! Puss

drömmar

Jag vet inte vad det är för fel på mig nuförtiden.. Jag har haft så sjuka idiotiska drömmar. Det skrämmer mig. Jätteskumt.. Idag drömde jag t ex att jag var på ett jättefint ställe med ett vackert hav framför mig, det fanns musik och massa folk. Men jag och någon vän bestämde oss att sätta oss på bryggan precis utanför och kolla ut mot havet och bara prata skit. Helt plötsligt fick jag syn på ett flygplan då min kompis pekade på den och skrek "Kolla den åker in mot vattnet!!!" fast inte så skrämd, typ lite så halv vanligt. Och som ni vet är jag jättejättejjääättee flygrädd. Så jag bara kollade på den när den åkte ner mot havet. Den var inte så långt bort men jag tänkte om den sprängs så dör vi. Men jag hade ju ingen aning om den skulle sprängas så därför blev jag inte så rädd.
Den åkte in i vattnet med stor kraft och man såg bara "gumpen" av flygplanet som var ovanför vattnet. Vattnet plaskade när den träffade och vattnet kom till och med på mig. Den sprängdes inte iallafall. Halvt rädd satt jag och stirrade på flygplanet och undrade vad som skulle hända nu? Plötsligt, jag vet inte hur men jag såg innuti flygplanet och såg en massa döda människor. (jag vet inte hur dom hade dött? För det var inte vatten i flyget än?). Sen fick jag syn på mina 2 vänner Angelica & Ceylan i flygplanet, dom levde. Dom såg mig och hoppade in i vattnet. Det fanns även några andra som var i vattnet levande.
Sedan vaknade jag..
Tycker det är sjukt, jag har haft så skumma dagar den senaste veckan.. Ska fråga någon som kan drömmar.

!?!?

Jag visste inte att sånna här människor fortfarande fanns!? (länk)

image267

Godmorgon för mig iaf:)

Hur mår ni denna vackra men lite blåsiga dag? Ledig idag som vanligt, sov till 13.30, en mycket dålig vana!
Jag vill ut och käka glass med Carro, men då känns det onödigt att vara i stan och sedan hem och sedan till stan igen eftersom jag (kanske) ska till arenan vid 7 för att kolla på lite uppträden som mina vänner gör. Trevligt men få se :)..
Har varit sugen på hallon sorbet jättelänge nu tack vare att jag och Daniella pratade om det, hade värsta diskutionen om glass jättelänge haha.
Ska ringa Carro nu, puss på er

Sex & The city

Sex and the City premiär i USA Och jag dissar Ashley Olsen för här ser hon ut som en 50 åring.
image264

Men jag hissar definitivt Sarah Jessica Parker! Såå snyggt!

image266

Övningskör? Nej tack!

Jag har faktiskt märkt en sak när jag övningskör. Jag har även sett när andra övningskör!
Ingen orkar med dem. Så fort någon bil är bakom mig och den ser att övningskörskylten står där bytar bilen linje.
Det är inte så att jag kör mitt i stan när jag inte kan köra? För det kan jag!
Vad är ni rädda för?
Haha det låter roligt men det är faktiskt sant. Har inte ni märkt det?
Tack för mig!

image263

några dagar kvar..

Jag orkar seriöst inte mer med skolan. Fastän vi har varit lediga i flera dagar nu så orkar jag inte med TANKEN av att jag har arbeten att göra. Jag hatar det, jag orkar inte, lämna mig ifred skolskitgrejer.
Just nu vill jag bara leva mitt liv, alltså jag kräver sommarlov nu! Tro mig, plugg kommer ske även under mitt somriga lov! Dumma Tannaz, men jag får skylla mig själv.
Jag har gett upp, jag orkar inte mer.. Snart är det slut..

Kom iallafall precis hem från Stan. Som sagt hämta F mig och vi åkte till  Burger King, Gott. Sedan körde han mig till Mazetti där jag hade möte med 2 män som ska öppna en "kultur-fritids-liknande-gård" för ungdomar 13-17 år.
Det tog 2 timmar, död var jag efter första timmen. Men trevligt iallafall. Vi fick prata om en massa olika saker, vad som behövs, hur de ska vara och en massa andra åsikter och värsta debatter haha..

Imorgon är det fredag (Woho vem är lycklig om inte jag?!) Och jag har ingen aning än vad jag ska hitta på.. Kan något dyka upp typ nu? Tack..

image262
Jag saknar URIX Sååååååå mycket!

Hellowww

Tjenare, hoppas ni mår fint :) Själv håller jag på att bli frisk, men halsen är fortfarande ett litet problem.
Väntar på F, han ska hämta mig sen ska vi åka till stan och fika. Efter det ska jag träffa M och vi ska på möte där vi ska prata om vissa saker som jag inte kommer ihåg ens.
Hoppas det inte blåser mycket nu..

Puss

Dzenita

Min kära kompis Dzenita har skrivit detta om vår lilla minidag! Du betyder mycket babe :)

Har haft en supermysdag med Tannaz som började med stenade uteliggare som praktiskt taget hade sex i bussen, sen fortsatte det till en modelljakt8-)(en agentur ville ha mig som modell faktiskt hihi:D:D), sen blev vi nästan ANTASTADE av två märka flyktingar från "folkhögskolan". De ville sno/byta våra ögon mot deras (uee:o) sen var det ngt mer, som jag inte minns nu? Eller joooo, Tannaz tog mig till fängelset, tack Älskling<3. Verkligen sjysst av dig haha. Hon babblade i tusen år om att JAG hade tagit "värsta omvägen" för att komma tikll det andra polishuset, där man atr ut pass och sånt, men istälet var det hon som gjorde det för hon tiog mig till FÄNGELSET. Dumme älskade fan<3! Fick iaf vänta i femtioelva år för att jag sen ska bli DISSAD av polisen som trar passfotot. "Gör nite den konstiga minen med dina läppar". Sjysst you biatch:(:( Haha jaaaa... det slutade emd att jag log OCH NEJ JAG ÖPPNADE NITE MUNNEN för det sa hon att jag itne skulle göra. Ännu snällare:):):):):):):):) Bilden blev iaf kaos:) Men thanks anyways tannaz din sajko och du kära poliskvinna.


Amy Winehouse

image261

Vad händer med Amy Winehouse hud/ansikte? Det blir bara värre och värre.
Den tjejen mår verkligen inte bra. Hennes eget fel. Kändisar har för mycket pengar för att veta vad dem ska göra av det. Det ena leder till det andra och plötsligt är dem narkomaner..

Hiss eller Diss?

Hiss eller Diss?

image260

Hiss tycker jag, skorna gör hela outfiten snygg!
Men varför 2 väskor?, hon var väl på väg någonstans :)

Helow!

Jag är vaken för sent om kvällarna, jag är ju ledig typ hela tiden! Soft kan jag säga men jag är också så extremt seg.
Sitter och lyssnar på mina faktiskt jättesuperduper bra ångestlåtar.
Tänker en massa också, men tankarna behöver jag egentligen inte dela med mig. Jag tänker en massa iallafall :)!
Jag vill bara åka till LA nuuu och bara shoppa allt snyggt jag hittar. 29 dagar kvar dudies! Shit så snabbt tiden har gått. 29 dagar!!!!!!!! Jag ska vara sysselsatt hela tiden i flyget, annars rinner tårarna bara. Kommer vara som en liten bebis. Jag klarar inte av flyg, och hur ska jag klara mig i över 10 timmar?
Mamma har även sagt till mig att jag ska ta med mig så lite kläder som möjligt eftersom vi ska shoppa så mycket där så det ska få plats i väskan plus att det vi köper kommer vi även ha på oss där.
Ska även försöka gå på så många konserter som möjligt om det går:)
Svårt att gissa vem? Chris brown såklart! Måste se honom igen (kan se honom miljarder gånger till).

Bjuder på en STOR BILD:D

image259

Kjol

Såg denna söta kjolen för några dagar sen, vet inte om jag ska köpa eller inte. Den är ju jättesöt och inte så dyr heller för den delen. Ska nog in och prova den när jag mår bättre :)
Vad tycks?

image257

Snyggt med en body eller tup top. Och ha kjolen som midjekjol

Spindlar

Hej!
Sov inte så gott inatt. Undra varför? Jo jag såg en spindel precis innan jag skulle gå o lägga mig. Jag fick ju såklart väcka min mamma för att jag har fobi för spindlar. Stackars mami men hon förstår mig verkligen hur rädd jag är för de äckliga krypen. Hon döda den iallafall (förlåt, ni förstår inte hur mycket jag älskar djur. Mer än människor! Men jag ser inte spindlar och några andra insekter som djur) så jag kunde gå och lägga mig. När jag väl somnade så drömde jag ju bara om spindlar. Hemskt, jag skrek i drömmen och allt, den kröp på mig!!!
Jag har iallafall vaknat nu.. Tack o lov..

Sjukling

Är så trött på att nysa och andas med värsta öppna munnen för att det är såå svårt genom näsan.
Mitt huvud sprängs också snart..

Igår var det chill hos S (som vanligt). Kollade även på Eurovision, och spanien var ju bara ett skämt haha.. Grekland var helt okej, men konstigt nog vann ryssland? Okej? Fattar inte men ja..
Björn Gustavsson gjorde min o S kväll! Vi var besvikna på att Sverige inte alls fick många röster. Satt där lite smått irriterande (egentligen bryr vi oss inte alls!). Men det var nog för att alla gav sina grannländer de flesta poäng, sjukt barnsligt men så har det alltid varit. När Björn väl kom skrattade vi ihjäl oss. Hela Europa tror säkert nu att vi svenskar är lite ja.. tröga? Humor humor, men nu framställs vi nog som idioter.

image255

Chris Brown och HON DÄRA.

image254

Rihanna & Min största idol (jag älskar honom ju!!!) Chris Brown håller på att göra en duett tillsammans.
Och när dem tydligen höll på med duetten tog dem väl en paus och fotades.

Efter ett tag har jag (inte?) insett att dem kanske är tillsammans. Jag hatar det..
Men ja hur länge kommer det hålla isåfall?

Sjuk../Drömsko

Tråkigt som f*n.. Men jag har blivit sjuk och det var faktiskt inte längesen jag blev det. Vill inte ruttna hemma och må dåligt och inte kunna andas och ha ont i halsen, jag hatar det!

Checka drömskon som jag hittade idag!
(Jag kommer väl hitta likadana fast så mycket billigare i USA)


image253
Fast hade nog köpt i svart :)


Outfit

Fredags - (Carros 18års fest) Outfit! :)

image251image252

Örhängen: H&M
Body: GT
PennKjol: H&M
Väska: Friis&Company
Nagellack: Depend
(Skor: Svarta runda klackskor -  fick i present)


Fest

Igår, eller rättare sagt iförrigår eftersom klockan är halv 2 nu (ångest) fyllde Caroline 18 år, den efterlängtade åldern! Att vara 17 är så onödigt tycker vi, tycker inte ni? Eller ja, man ska ju leva sitt liv och inte klaga..
Iallafall, jag åt ingenting hemma för att jag ville äta en massa mat där. När jag väl kom dit jättehungrig så var det smörgåstårta, något alla ni älskar kan jag tänka mig. Men jaaaag kan inte äta det, har faktiskt aldrig i hela mitt liv ens smakat det! Det är något jag tycker är så sjukt, tårta ska vara sött och bara tanken på att det är tårta fast smaken är mat så blir det helt förvirrande. Okej ni tänker nu vilket psyko jag är men jag ska en vacker dag smaka det, isåfall i rostbiff och iiiiinte räkor, för det har nt jag ätit på kanske 14 år. Jag älskade räkor när jag var jättejätte liten. Men när jag väl fick reda på vad räkor egentligen var för något och hur det såg ut åt jag aldrig mer det.
Jag är väldigt känslig för havsmat även fisk (som är det enda från havet som jag äter)..

Okej återigen till festsnacket :P.. Det var sjukt mysigt med Carros nära & kära och hennes släktingar som var jättesnälla. Nu är hon 18, och jag är minstingen och det är jobbigt.. Sjukt kul, kärlek till Cajo!

Här kommer lite bilder :)

Bday-Pig!
image244



Hej bloggis

Är skitstressadddddd.. Ska egentligen vara hos Carro nu på hennes 18 års fest men nääää jag är världens segaste, var i stan för länge och letade present till henne.. Äntligen hitta jag det :)
Wio!
Ha en bra kväll sötnosar, puss


Keri Hilson

image243

Alltså jag vet inte om jag tycker hon är snygg eller ful. På vissa ställen är hon sjukt snygg och andra ställen är hon helt okej och liksom inte så snygg..
Hetast är hon i Scream videon med Timbaland & Nicole  
Och i videon Love in this Club med Usher..
Komplicerad.

Dagens Outfit

Dagens Outfit :)

image242

Örhängen: Cocoo.se
Jacka: H&M
Linne: GT
Leggings: GT
Skor: H&M
Nagellack: Depend

Hejsan!

Kom hem för en timme sen, mysigt hade vi iallafall och kuligt!

image239


Gjorde även hemmagjord Tårta mumsigt värre faktiskt. Hemmagjord är mycket godare än det man köper tycker jag. Kanske för att min pappa har ett bageri, man tröttnar och vill aldrig ha det man har :P

image241

Fixidix

Äntligen funkar min blogg! massa klydd och så vidare..
Just nu håller jag på att fixa mig, ska iväg till en vän och chilla med några andra peeps. B klarade nämligen sin teori duktig duktig!
Är halvsminkad ska fortsätta nu.
Kolla vem jag och Mona fotades med igår ;)

image238

Alla blev jättedåliga, jag pratade eller något
"Tog du ens foto? ojj hehehe *smilar*" haha

Puss

Bikini + Klänning

Ge miiig!!!

image236

image237





Jalow:)

Har inte mycket att säga egentligen, min hjärna har stoppats eller något. Jag vaknade klockan 14.. Ledig nästan varje dag, tror iallafall jag har en lektion imorgon och det är hatlektionen spanska 4.
Kunde knappt somna igår, låg och tänkte en massa. Jobbigt kan jag säga er, men som sagt jag klarar mig i hope.
Många studentfester på G, 7 styckna är jag bjuden på hittils. den 5e juni har jag 3 styckna jag ska försöka hinna till, wish me luck :) Det får bli taxi och inte buss (hejdå pengar).. Vet inte ens om jag ska gå på en av dem pga en speciell anledning..
Jag dödslängtar till MIN student..

image234

Outfit

Dock inte dagens outfit, utan 2 veckor sen då jag hade paus från bloggisen :)
En fredag.


image233

Body: GT
Kjol: H&M
Strumbyxor: H&M
Skor: Zara (älska!)
ja alltså på just denna tydliga bilden syns ju min bh och lappen sticker ut, men det gjorde det inte annars..

Ny kamera

Hoppas ni mår super, själv mår jag helt okej.. La mig vid 2 tiden igår vaknade 15.00 idag prick. Fråga mig inte hur det gick till men jag älskar att sova men visst får jag ångest när jag väl har gått upp från sängen, kämpigt..

Igår köpte vi en ny digital kamera, sjukt bra!

Testade kameran lite :)

image231
(torkade jordgubbar eller vad det kallas, jättegott iallafall, kan köpas på TastyHouse.)

image232

Lilla jag hihih

Musik

Maroon 5 & Rihanna



Tjenixen

Igår var jag hemma hela kvällen. Jag hade ingen ork att gå ut eller något. Skum jag blivit, det är så att folk nästan märker det! Och min aptit har börjat minska, alltså jag äter inte lika mycket som förut. Jag vräkte liksom i mig allting förut. Nu känns det bättre iallafall. Nu är det bara träningen som fattas.
Lyssnar på Ray J's nya skiva och jag kan inte sluta älska den.. Speciellt en låt.
Ikväll ska jag nog ut med min kära, men inte säkert. Vi får väl se vad som dyker upp :)
Pussss

Förlåt..

Som ni märkt så tog jag en liten mini paus från bloggen. Haft för mycket i tankarna den senaste tiden. Då menar jag inte inom skolan utan om allting. Haft svårt att koncentrera mig på liksom en endaste sak utan det bara flyter runt i mitt huvud. Är samtidigt i chocktillstånd men har lugnat mig. Jag klarar mig alltid. Det blev ju inte som jag & personen ville, men jag klarar mig alltid som sagt. Min svaga sida syns aldrig, är bra på att hålla mig.
Skit i det nu..
Igår hade jag Nationella Prov i Engelska B och det var faktiskt bland de svåraste jag har gjort när det gäller Nationella. Jag förstod ingenting på hörövningen, jo alltså klart jag förstod, jag är smart och kan liksom flytande engelska men det var svårt att koncentrera sig samtidigt med borrljuden utifrån och allt de andra. Plus tyckte dem prata lite otydligt och lite komplicerat. Chansade ganska mycket. Det skriftliga var ju bara sjukt, jag svarade på alla men det fanns ord jag ALDRIG hört talas om i mitt liv. Sjukt men sant. Komiskt också för den delen.

Ikväll vet jag inte vad som händer,har några alternativ men vet ändå inte

Ska förbättra min uppdatering som förut :) Ska försöka
Puss


Chris Breezy

Älskling!
(han kunde ha gjort så mycket bättre video..)




Hiss eller Diss?

Vad tycker ni
Hiss eller Diss?

image230


Glader :)

Oh fästingarna har kommit, rädslan tar över, gud vad jag hatar er äckliga kryp!!!! Har aldrig fått en och hoppas verkligen inte det heller för då kommer jag bokstavligen få panik och jag vet inte vad mer ja kommer göra, mina vänner vet nog. På tal om fästingar satt jag imorse och nannade Chewie i min famn (han är världens gosigaste), medans jag klappa honom och pussa honom på huvudet såg jag ett litet kryp krypa runt hans panna och det visade sig vara en fästing som tydligen försökte hitta en plats att fästa sig! Panikslagen bar jag upp honom, tog papper och satt i en kvart och försökte snabbt ta den så den inte hann sätta fast sig. Jag fattar inte hur jag vågade men det är iallafall bevis på hur mycket jag älskar min Chewebacca. Till sist efter kämpning fånga jag äcklet och spola ner den i toaletten, dör dem då? haha.. Man ska bränna dem men hade inte tid var också rädd att den skulle hitta en plats på mig..

image228
l

Börjar 13.00 imorgon, ska prata om don't drink & drive tror jag osv.. Inte för jag orkar men värdet gör mig pigg & glad :)
Längtar till helgen! Kusin 18 år och Dana 17 år yeah!
Puss

Dagens Shopping

Dagens Shopping

image227

Jag ÄLSKAR basebolljackor och liknande som den!

Sol!

Sommaren är på väg! Så skönt väder, hur många grader var det egentligen? Vår skola ligger i Västra hamnen, alltså vid bo01, finaste stället i Malmö! Tror till och med Sverige hihi. Hade en lektion, sedan satt jag och chilla utanför skolan i några timmar mysigt. Sen åkte jag till Stan med Carro, köpte en Body och en "jacka" snyggt, visar snart. Var hos tandläkaren idag, börjar bli rädd. Hon sa att min emalj är som en 45 årings och att allt det är pga Läsken (COLAN som jag dricker), är beroende and i love it.. Så ja, jag behöver hjäälp.


Sov gott

Ville bara säga att allt e prefekt och jag ska snart ta en snabb dusch och sedan lägga mig, puss på er älsklingar

BettiesGalleria

Idag fick jag äntligen hem det jag beställt från BettiesGalleria.. :)
Jag förväntade mig dock att örhängena skulle vara större men men

image226

Wie sjukt sött!

Puss

URIX 2008

Japp, då är urix 2008 över! Minne för livetm, en rolig upplevelse. Malmö ääär gryyymt! Inget nytt :)..
Fick många stockholmska vänner också, dom var lite mer öppna.
Adam tensta var grym, Modevisningen gick skitbra, lyckat. Allt var lyckat.

image219

image221
image222

image224
image225
Jag går på modevisningen, haha!!

Det finns över 200 bilder, för mkt att lägga upp här ju! PUSSSS

Urix 2008!

Idag är det urix fram tills 4e maj! wiooooo, sitter halvklar och vet inte vad jag ska börja packa ner eller ens ta med mig. Blää, halvstressad men allt fixar sig. Ska vara där mellan 13-14 men börjar jobbet i receptionen kl 16..
Jag vet ej om jag kommer hinna blogga men det kommer jag säkert. Kommer fota en massa! Ha en braa daag sötnosar, kisses!

RSS 2.0