i'm back

Saknat mig? höhöhöh, har vatt rätt så upptagen med andra saker. Iallafall är tillbaks. Kommer kanske inte vara så JÄÄTTEE aktiv som förut, men vi hoppas på det bästa.
Okej jag är TVUNGEN att dela med mig detta. En av mina inspirationer inom stil är Rihanna. Jag beundrar hennes stil så äckligt mycket. Hon har så grymma outfits som ingen annan vågar ha. Men iblaand kan det liksom gå över gränsen, som detta? Ja, jag syftar på SKORNA. Resten av outfiten är Tummen UPP!



Shoppat





Allt från GT! :)

segis..

Ja, ni vet varför hihi.
Hmm.. jag har faktiskt startat en hemlig blogg. Som typ ingen vet där jag skriver ner mina personliga tankar. Skönt. Detta är min offentliga blogg som ni kan läsa.
Jag mår iallafall helt okej. Hmm.. jag e helt tom! haha har shoppat kan visa er :D puss

Hejsan

Hoppas ni mår super, själv mår jag (är jag) förvirrad, haha om man kan säga så!
Jag hade en underbar men samtidigt äcklig dröm. Orkar inte gå in på det nu.
Seg uppdatering, japp. Jag har förklarat varför, hoppas ni förstår.
Igår var jag faktiskt på kalas hos D. Vi firade hennes lillasyster som blev 10 år. Så jag var där och hjälpte till och firade henne, mysigt och kul haha. Speciellt när jag fick en tårtbit kastad i mitt huvud av en 9 åring.
Efter kalaset gick vi och fikade med några andra vänner. Ja som vanligt klumpiga tannaz tappade hon sin ena marshmallow på sina nytvättade favobyxor. Det blev ju värsta fläcken haha.. Så jag fick springa in på toaletten och hälla vatten på det. När jag kom ut skrattade dom ihjäl sig för att enligt dem såg det ut som om jag hade kissat på mig. Dom är sjuka för det gjorde det inte, dem ville bara skämma ut mig. Och min vän Caroline ska alltid få mig att bli panikslagen för olika anledningar, vilken det var igår är inte så viktigt haha. Älskar dem ändå..



Ny bild på mig
Puss

Converse



Converse är världens mest sålda sko.
Jag är en stolt ägare över 3 par converse, all star.
Var bara tvungen att dela med mig min converse kärlek, pöss

Kvällens outfit




Body - GT
Jeans - Forever21
Bälte - JC
Väska - Calvin Klein
Skor (syns ej) - Converse

Stövlar



Hmm.. Många ser stövlar som något småbarn har. Eller dem som fattar 0 om Mode eller whatever..
Jag själv gillar inte dem dära klassiska stövlarna, dem dära gummistövlarna.
Alla har sin egen åsikt, jag tycker bara det ser klumpigt ut.
Men jag älskar typ sånna här stövlar som på bilden. Med mönster på, kortare och detaljerad.
Jag hade lätt kunnat ha på mig dom, jättesöta.
Vad tycker ni om stövlar?

Puss

2 Bälten




Ett smalt rosa bälte och ett vitt med nitar på.
Rea på JC, sjukt billigt och fint.
Har alltid velat ha ett rosa bälte och en med nitar på :)
Puss

Godmorgon

Vaknade av ett sms från A där det stod "Haha du borde kolla på femman nu!". Mina ben rörde sig direkt framför Tvn och jag satte på den. Så skönt att vakna av Chris Brown på Tvn, speciellt uppträde på Ellen Show :).
Det är så mamma brukar väcka mig ibland. När hon ser Chris brown på Tvn höjer hon så högt som det går så hör hon trappstegen och skrattar, haha!
Åt nyss frukost. Ja visst är det sent? Höh, jag lägger mig vid 3 varje natt om inte senare.. I början av lovet var det 4.
Man vill ju inte ens vakna av skitvädret ute. Jag vaknade kanske 5 gånger inatt av att det blåste så mycket och det trillade tom något i vår trädgård som skrämde livet ur mig.
Kollade ut nyss, solen sticker ut nu. Jag blir förvirrad. Äe, sverige, vi är vana eller hur?
Hur ska JAG stå ut med detta. Jag fryser tom på sommaren utomhus. Hemma går jag nästan alltid runt med en filt runtom mig. Så töntig jag är but i like it :).
Hmm, igår var jag i stan med Carro. Rea rea rea men fortfarande lockar INGET mig efter min resa. Jag vill knappt gå in i affärerna. Alla kläder ser likadant ut, så tråkigt. Håller ni inte med?
Men jag köpte iallafall 2 bälten som jag visar strax :)
Puss

01.54

Nu är det såhär att för 3 dagar sen såg jag 3 spindlar i mitt rum.. Okej 4 tom.. den första såg jag dagen innan men den döda steff åt mig, jag fick panik, skrek och grät av rädsla. Fyfan vad jag hatar er äckel spindlar.
Men den dog iallafall, förlåt för vädret :) men jag är rädd.
Iallafall, dom 3 spindlarna kunde vi inte hitta, för dom äckliga små krypen är så pass snabba med sina äckliga ben, oh gud jag får panik av att ens sitta här och skriva om detta!!!!!
Så jag har sovit nere i "gästrummet" 3 dar i rad, ikväll blir de min fjärde. Jag klarar inte av det. Jag känner paniken så fort jag går upp för trapporna för att hämta ngt i mitt rum.
Mamma funderar tom på att skicka mig till psykologen.
Kanske så 100 ggr har jag vaknat av panik och rädsla av att jag har sett (eller inbillat mig? gud vet vad) en spindel krypa på täcket eller madrassen framför mig. Saken är att jag vaknar av den sorts panik att jag aldrig får veta om de va inbillning fastän mina ögon var öppna eller om den fanns där på riktigt. Eftersom varenda gång jag vaknar på riktigt så springer den iväg o gömmer sig.
10000 gånger vaknar jag av rädsla, jag måste gå upp, tända ljusen, kolla runt i mitt rum. Sedan kan jag gå o lägga mig igen.
En gång i mitt gamla rum såg jag 3 spindlar på en natt, den första kröp på min mage. Efter den natten sov jag i mammas säng i 2 veckor. Jag tog aldrig in min fot i det rummet förän vi tog ut allt, slängde allt, köpte in nytt, färg, möbler, säng osv.
Behöver jag hjälp? ööhhhhhh.. ja....orkar inte mer..



Pusss på er

Seg uppdatering..

Ja bloggis.. Ibland blir det så att jag får så mycket inproppat i mitt huvud att jag inte kan blogga på några dagar. Så är det just nu. Jag vet inte hur jag känner. Jag vet inte vad jag ska göra. Förvirring. Jag hatar sånna här situationer då jag inte vet vad jag ska göra eller säga. Då jag har fått nog, men svagheten kommer sakta men säkert fram. Jag är stark men samtidigt är jag så sjukt svag. Jag är aldrig rädd för att säga vad jag tycker och känner. Varför skulle jag? Man kommer inte långt med att hålla sin käft för att man är rädd för svaret. Jag ångrar iallafall inget. För vi kom fram till det vi kom fram till iallafall. Jag är rädd för kärleken kan jag säga er. Visst, hur löjligt låter inte det? Men så är det. Jag är så sjukt rädd för att komma in i något jag ångrar eller att bli sårad. Jag hatar ångest känslan, jag hatar förvirring känslan.
Detta är iallafall inte likt mig.

Puss

Mensvärk

Ja.. Jätteont i ryggen och magen. Hatar PMS! Men ja, vi kvinnor lider väldigt mycket.
Snart ska jag iallafall börja fixa mig lite inför party hos F.. Hoppas det blir kul. Jag förväntar mig det iallafall :)
Vad ska ni hitta på denna kväll?
Puss


Hallon

Åt massa hallon nyss, meeeen hittade ett pyttepyttelitet djur krypandes i just EN av dem. Jag kan inte äta fler. Slöseri på hallon.. Jag som älskar hallon. Var tvungen att dela med mig det.. blä


Jag har blivit beroende av Mcdonalds grekiska sallad. Jag vet inte varför men jag älskar den.



RSS 2.0