Fortfarande förvirrad..?

image4

Hej, Jag förstår fortfarande inte mycket om denna sidan..
lär mig så småningom.
Ligger  i min säng och lyssnar på where you belong, en låt att dö för, tröttnar aldrig och texten är ju bara så grym!
Idag "fynda" jag en fint linne som var på rea från en affär som jag hatar så jävla mycket (min mamma tvinga in mig), Flash! Ush.. Men jag hitta den iallafall 120kr är ju typ inte så mycket för det linnet.
Har hittat skor jag vill ha så jävla mycket. Mysskor kommer inte ihåg märket men dom är så sköna med ull innuti. Man vill inte ta av sig dom. Typ eskimå skor (tro inte dem överdrivna) utan mycket finare, för själv hatar eskimå-skon. Hittar ingen bild för tillfället för jag inte kommer på namnet på märket.

Ush så mycket plugg och göra, har tiden men vem orkar? Fastän jag har haft lov vill jag bara ligga i min säng och bara lyssna på musik..

Dagarna går fort, snart har vi gått i skolan en hel termin och snart är det redan jul och nyår OOOCCHH min födelsedag! Längtar sjukt mycket. Har redan köpt min nyårsklänning, vet inte om jag ska känna ångest eller inte på grund av det, men vi får se.

Mamma försöker tvinga med mig till Iran under jullovet, hell no!
Jag älskar Iran och älskar att resa dit men jag vill inte fira jul och nyår plus min födelsedag detta år igen! För där firar de varken jul eller nyår, deras nyår är en helt annan dag och de har inte 2007 där utan något helt annat, ja det låter konstigt. Dem 3 veckorna jag spenderade min lov i Iran var ett helvette för mig, jag hade sjukt bra i Iran, men i sverige var det ett helvete! Jag får bara ångest över tanken över allt som hände! Så mycket kärlek och hat på samma gång, nej ska glömma det.. Om det går..

Köpte min vinterjacka till sist, Den är inte superhet och skitsnygg men who gives a?.. Den är snygg och varm iallafall, jag är inte så inne i vinterjackor. Spelar ingen roll för mig för jag fryser så jävla mycket att jag inte ens kan tänka på att se bra ut i en jacka.

Sådana personer som du förtjänar döden..

Ska gå nu :) Skriver mer så fort jag kan! Puss

RSS 2.0