Latmaskis

Heey!
Ligger i min säng nu och nördar mig, men bara lite.
Dzenita ligger på bäddsoffan typ brevid mig med Chewie sovandes vid hennes ben och själv nördar hon sig vid den andra datorn. Yepp hon bor hos mig under jullovet för hennes familj är i montenegro. 
Vi har latat oss en hel del men myyyys!

Har inte ens börjat handla julklappar men jag vet ungefär vad som ska köpas. Vet inte ens vad jag önskar till mig själv det finns inget.. eller så finns det så mycket att jag inte vet. Skor och kläder hade vatt perfekt men just vilka skor och just vilka kläder? hööh...!

Ingen skola idag för min o Dzenitas del har typ inga lektioner. Vaknade vid 11 och rörde oss mot stan, men det blev att vi hamnade i petri istället för o kolla på uppträden. Vissa var bra vissa sög (förlåt!) Och DJ FARZIN! (hahahaha).. Nu ska vi inte skylla på honom för att det var ljuden som va helt fel.
Men alltid kul o kolla på dans hihi. Sedan träffa vi Dalia och bestämde oss för o äta, efter åratals tänkning blev det donkan som VANLIGT! Ätit det typ nu varje dag i 3 månader. Ush ush. Sedan gick vi hem (dzenita gick förbi sin pojkvän Linkan som bor framför mig typ) sen kom hon till mig åt snacka lite med mamma sen sängen och datorn.
Ingen skola imorgon heller, ska till "stan" och göra en viktig sak och sen ska jag nog träffa Bobby, längesen nu.
Och snart är det fredag och sen lördag osen söndag osen måndag, ja alltså lov! Så jävla lycklig jag är!
Känner mig glad nu på sistonde, de mesta av ångesten is gone! Men nu har Dalia största ångesten, "för varenda steg jag tar säger jag för mig själv inombords, ångest ångest ångest..." - been there done that! haha.. Ja er tid kommer också eller varit kära läsare.. Man har sina perioder ush..

Jag vill ha skoooooooooooooooooooor alla fina skor som finns ska man ge till mig. Tack :)

Håll dina vänner nära men dina fiender närmare..

Snyggt

image11image12

It's gonna be me


 
          1                      2                        3

1:an är mycket fin fast lite för kort för min del men mycket fin på henne för hon e så jävla snygg! Exakt den klänningen och faktiskt exakt den färgen finns i H&M.
2:an är sjukt snygg! Påminner lite om en klänning jag dör för som ciara har i Can't live him alone videon.
3:an, Tila har fin kropp men gillar inte hennes ansikte alls.. Men hennes klänning var snygg!Jobbig dag, det är 2 män som kommer varje morgon för att fixa nya fönster och jag blir arggg för dom inte låter mig sova, dom kommer vid 8-9 tiden vilket är extremt jobbigt.
Fikade med Caroline, denna helgen har varit riktigt chill, inte gjort något alls! Bara vilat och försökt tänka på mig själv. Och kom på en ny sak om mig själv, i am proud :).
Har lyssnat på old songs nu i flera dagar i rad, alla n*sync låtar jag har älskat och fortfarande gör och Backstabber så jävla gammal men älskar den! Allt kretsar runt musiken för mig.

Im in love with love 

Så mycket skit som hänt men vem bryyy siiiiig, what goes around comes around och fyfan lär dig mogna någongång du beter dig som en idiot.
 Don't confuse hate with jealousy?

Puss!

förstår mig inte på detta.

another daaay..
Var inte i skolan idag för min idiotmobil inte ringde fastän jag hade sattit på larmet? Det skrämde mig, så sjukanmälde mamma mig för jag hade lite ont i magen också.
Senare lagade jag lasagne, faktiskt bra för första gången, nästa gång kommer det bli mycket mycket godare hihi.
Kollade på cribs och insåg hur mobbade vi är här.

Är inte detta sant? Du kan ha umgåtts med en kompis sedan du var liten eller till och med för kanske 1 år sedan. Fast er kontakt minskade och ni slutade umgås men ni hälsade på varandra och pratade lite när ni sågs.
Men med tiden så "känner" ni inte varandra längre, när du kollar på henne/dem så leker hon/dem att hon/dem inte ser dig och undviker dig så mycket det går, ifall du går fram till hon/dem och säger hej kommer all fjäsk "HEEJ! jag såg inte dig hur mår du?" lite halviskalla och falska leénde och leker att dom bryr sig om hur du mår och samtidigt hur fjäsken trycks ut med tvång.
Fastän ni varit så tajta för inte mer än ett år sedan? Eller att ni till och med har varit barndomsvänner?
En kompis till mig sa "killar är inte som tjejer när det gäller sånt". Jag har också märkt det, killar hälsar på allt o alla till och med dem killar dom bara sagt något ord till,
det där kallas respekt och mogenhet.

Har fortfarande inte börjat på mitt arbete som skulle in igår, ääee :(

jag vill ha dom örhängena :( (tryck)Kärlek & Respekt!

Så trött på allt..

image5

Tjaa!
Är så trött på allt, skoltrött speciellt! Jag orkar inte plugga eller ta det seriöst. Vill bara sova tänker bara på annat. Såhär var jag absolut inte för 2 år sedan, whats up with me?
Idag var det lucia i skolan kl 10. Mhm jag orkade inte ens vakna kl 8 men det gjorde jag ändå för jag kämpade som fan! Måste bli bra på att vakna på morgonarna har försämrats som fan. Jag kom 10.05 till skolan och hela skolan var som vanligt? Trodde inte ens lucian börjat, (lärarna var lucia då) Så Dalia rökte och berätta lite skit till mig och jag lyssna och gav råd like usual! haha Men jaha när vi gick in hade vi tydligen missat lucian, jaja no big deal dom sa den va tråkig. Efteråt hade jag, rima, carro, nour jäääättteestooor diskution om rosengård med några ettor från min skola, haha sjukt dom tog de såååå allvarligt, men det är allas åsikter + dom är killar vi är tjejer det är såå mycket skillnad! orkar inte babbla om hela den saken. ja juste och jag har typ skitstort arbete tills IDAG i samhälle ska va minst 10 sidor och jag lilla jag har inte ens börjat, ska ta min tid vill göra detta bra fastän jag inte orkar alls. Iallafallll efter skolan gick jag, carro och sandra till biblan och jag låna en bok sen vidare till nobel för o äta vår käära kebab-båt som är så goood. Men men dom öppnade 15.00 och där stod vi helt frusna kl 13.40 så satt vi på en bänk i 15 min och insåg att det var för kallt så jag kom på idén att sitta i ett solarium (haha!) och vänta där så tiden gick. Efter maten skulle jag möta linkan och gå och träffa dzenita på sjukhuset och hon mådde super! Sedan hem och nu sitter jag här och vill sova med musiken i öronen. Chris brown i öronen ohhhh..

Snart är det jul och jag har ingen aning vad jag önskar mig.. jo kanske (o)möjliga saker:
Ny mobil
Victoria Beckhams garderob
Så mkt det går presentkort från H&M
Svart skinnsoffa
Få tillbaks min kropp exakt som den va för nästan ett år sen, säger inte jag är tjock! .. (hatardig)
Få bra betyg :(
Agnes örhängen (från MQ reklamen)
Dig
En vovve till, denna gången en dvärgspets
Träffa några kändisar och då menar jag träffa och inte se!
Åka till USA (praying for the summer)
ääee kommer inte på mer..

Egentligen måste jag plugga istället för o göra detta men men..

Puss


RSS 2.0