01.54

Nu är det såhär att för 3 dagar sen såg jag 3 spindlar i mitt rum.. Okej 4 tom.. den första såg jag dagen innan men den döda steff åt mig, jag fick panik, skrek och grät av rädsla. Fyfan vad jag hatar er äckel spindlar.
Men den dog iallafall, förlåt för vädret :) men jag är rädd.
Iallafall, dom 3 spindlarna kunde vi inte hitta, för dom äckliga små krypen är så pass snabba med sina äckliga ben, oh gud jag får panik av att ens sitta här och skriva om detta!!!!!
Så jag har sovit nere i "gästrummet" 3 dar i rad, ikväll blir de min fjärde. Jag klarar inte av det. Jag känner paniken så fort jag går upp för trapporna för att hämta ngt i mitt rum.
Mamma funderar tom på att skicka mig till psykologen.
Kanske så 100 ggr har jag vaknat av panik och rädsla av att jag har sett (eller inbillat mig? gud vet vad) en spindel krypa på täcket eller madrassen framför mig. Saken är att jag vaknar av den sorts panik att jag aldrig får veta om de va inbillning fastän mina ögon var öppna eller om den fanns där på riktigt. Eftersom varenda gång jag vaknar på riktigt så springer den iväg o gömmer sig.
10000 gånger vaknar jag av rädsla, jag måste gå upp, tända ljusen, kolla runt i mitt rum. Sedan kan jag gå o lägga mig igen.
En gång i mitt gamla rum såg jag 3 spindlar på en natt, den första kröp på min mage. Efter den natten sov jag i mammas säng i 2 veckor. Jag tog aldrig in min fot i det rummet förän vi tog ut allt, slängde allt, köpte in nytt, färg, möbler, säng osv.
Behöver jag hjälp? ööhhhhhh.. ja....orkar inte mer..



Pusss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0