Dagens outfit



Tubtopp - Spanien
Klänning - Forever21
Leggings  - H&M
Väska - Target

( Hann inte ta noggranna bilder på outfiten så det fick bli denna. Ser gravid ut men nej är inte det haha..)

Chris brown

Ja ni vet, Chris brown. Den personen som betyder så sjukt mycket för Tannaz. Aja ni kommer vänja er. Besatthet kallas det.
Iallafall ska komma till saken..
Visste ni att Chris brown's hit Forever egentligen är en låt för en tuggumi reklam i USA?
Japp, det ni.. 


Igår :)

Förfest att Claudia's.. Senare åkte vi mot deep som inte var det bästa.. så rörde vi oss mot Cuba där jag blev hungrig och ville till stippes och käka. Gud allt detta tog hela kvällen och natten. Men visst hade vi kul tjejer och F & B? haha..
Jag behöver inte förklara, bilder säger mer än 1000 ord!





ångest

Vilken ångest av att vakna klockan 1 varje dag. Det är en vana! Att vakna klockan ett är tidigt för mig. Men innerst inne känner jag ångesten. Typ nu. Mina vänner bad mig följa med till falsterbo för att sola och bada. Men dom skulle gå typ "nu".. Jag hade precis vaknat. Men jag vaknade faktiskt kl 7 helt pigg. Jag märkte att mamma inte hade sagt hejdå till mig, vilket hon gör varje dag innan hon drar till jobbet. Fastän jag sover när hon gör det så vet jag det ändå. Jag gick ner och såg att hon sov helt djupt haha. Väckte henne haha så söt! Väckarklockan hade inte ringt, min lilla mami :)..
Hon skynda sig iallafall och stack. Jag var sjukt pigg, men vad ska jag göra uppe klockan 7? Tvinga mig själv att somna om.
Iallafall nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra i detta bra väder. Jag vill fika, typ?
Jag vet inte..

Vad kan man göra i malmö?

Kvällens Outfit




Linne - Forever21
Kjol - GT
Armband - Charlotte Russe
Nagellack - Target
Skor - Graceland

Nu ska jag utåt! pussss

ehm..?



Jag hade aldrig orkat knyta allt?
Jag dissar skon haha!
Från Asos
Vad tycker ni?

Hej bloggis..

Lite blåsigt idag, eller? Har iallafall inte varit ute direkt men det ser ut så iallafall. Orkade inte direkt gå ut idag på dagen, ville sova ut lite. (jag vet att det är mitt eget fel pga min sömnbrist :P).
Ikväll ska jag iallafall utåt med mina tjejer och kanske B som hänkar på med oss.
Vi ska till Deep 18+ ikv.
Fick många fribiljetter av Claudia igår som ville jag skulle dela ut.. har många kvar. Någon som vill ha?
Vi ska iallafall dit och kolla läget lite och mingla. Hoppas på det bästa. Är inte på världens festhumör egentligen.
På fredag blir det festande igen hos F som har sin födelsedagsfest ett halvår senare. Börjar vänja mig faktiskt haha. Hoppas det också blir kuligt för då är jag festsugen!

Saknar att leva på starbucks varje dag i USA. Beroendeframkallande! Ohh :(


Puss

Lista!


- Vädret helt klart, fan så skönt att vakna upp med ett gott leende och kunna klä sig i kort kort utan att frysa.
- Solglasögon, haha ibland när man inte orkar fixa sig lite sådära smink så är det bara att ta på sig sina solglasögon och gå ut!
- Allt jag har shoppat från USA, fan så skönt.. vill bara använda allting. Kan knappt vänta. Och alla skor!
- Min banana boat tanning oil. Har blivit helt beroende av den.  Ger mig färg och luktar gott! :)



- Alla jävla äckliga män som stirrar, kommer med dumma kommentarer som ska föreställa någon slags raggningsrepliker eller förföljare. Vad fan hjälper det er. Tror att dom verkligen lyckas att få uppmärksamheten. Ni äcklar istället. Gå och ragga på folk i eran egna ålder. Blir skitsur, speciellt när dom stirrar och kommer med någon dum replik. Hejdå med er!
- Alla små getingar(?) Vad är det för någonting egentligen? ser ut som getingar fast i mindre format. Dem sätter sig på en och är inte ens rädda. Skrämmer mig..
- De som kör mitt på bo01 där folk SOLAR och går runt. Det är faktiskt ingen gata för fordon era idioter. Det är förbjudet. Men nej dem vill ju att folk ska se hur coola dem är med sina extremt fula mopeder eller vad det kallas. Skämmigt.


Nice!



Juste, glömde ju skriva..
Titta så fina Nike skor jag hittade idag!
Vill så gärna ha dem nu.. Men ja.. jag har ju dödsshoppat på min semester så jag måste skärpa mig lite.. hmm.. svårt? Dom är ju så fina :(

Picss

Lite bilder från min dag idag, jävligt skön dag kan jag säga! Fastän den inte innehöll mycket var det skönt. Har ju aldrig tråkigt med Carro.



Dricker Is Chai.. Det är faktiskt gott :)


Paret som har varit tillsammans i snart 6 år... det ni!


Grekisk mat ärr såååå gottt!

Dagens outfit









Solglasögon - Åhlens
Klänning / Linne - Forever21
Jeans Shorts - Forver21
Ballerina skor - Någon liten skobutik i USA
Väska - Calvin Klein

Godmorgon :)

Hoppas ni mår bra. Vaknade vid 13. Åt en rejäl frukost och te.. Dricker flera glas te om dagen så sjukt gott. Men det negativa är att jag blir kissnödig typ mycket ofta haha.
La mig vid 3 igår, satt och diskutera på msn och snacka i telefon samtidigt. Ah haha..

hittade en riktigt söt klänning! Men ja, efter USA vill jag knappt spendera mina pengar på något här..



summertimesss..



När jag och steff gick runt lite i stan hamnade vi på triangeln och vi trodde att EN TILL espresso house har öppnat.. eehmm.. nej sen såg vi att det stod ESPRESSO MAKER.. Men det sååg sååå likadant ut, liksom allt såg kopia ut.. haha fan vad dåligt..


Jag och stef med våra glassar, jag åt citron sorbet och hallon sorbet :)



Claudia fotar i smyg :) pratar i telefon haha.. Min söta väska från Guess..

Härligt

Man blir så sjukt lycklig av detta vädret! Så lycklig att all energi bara åker ut och man orkar knappt gå och det enda man vill ha är vatten! Jag vaknade 12, tvingade mig själv. Det kändes som om klockan var 6 på morgonen.. Men jag lyckades iallafall efter några sms. Bo01 och stan blev det. Skönt och segt. Mat och glass... mmmm sommarkänsla :) Men snart kommer man säkert få ångest för sveriges goda väder håller inte mer än ett par dar..
Jag hittade iallafall den kjolen från monki som jag länge velat ha (om ni kommer ihåg så skrev jag det i bloggen för ett tag sedan). Den låg på rea så klart jag köper den :)..


Dagens outfit



Linne - MQ
Kjol - Forever21
Tygskor (syns ej) - Fred perry

Liiite jobbigt när piercingen alltid ska sticka ut sådära :P får väl ta det för jag älskar min piercing.

sowy

vet inte hur många gånger jag ska säga typ sorry för jag inte är lika aktiv som förut i bloggen. jag behöver bara bli mig själv igen, jag är helt död!
Min kamera e psyko så dagens outfit blev sabbad en gång. Och idag glömde jag fota! Shit.. Jag ska förbättras.. love min bloggis :)
Idag var vi i bo01 med halva ligan.. fick en chock av något men ja.. haha.. osen ännu mer chock! Nu vet jag inte hur jag ska tänka.
hmm.. ja har nt mycket o skriva.. ska sova strax.. pussssss

iloooveshooess!

detta är mina egna skor som jag har köpt. Mamma köpte kanske så 20 par skor..
så jag kommer använda vissa av mammas oxå :)



























nååååå

Pusss!


Mjaa

Har varit hemma i 5 dagar.. känns som ett helvete.. Det gör det faktiskt.. USA var jag, USA var/är för mig.. Min livvstil, min framtid. Har redan planerat hela min framtid. Det kommer gå!

Jag har varit så extremt seg med bloggen. Har haft för mycket i huvudet, hoppas ni som läser fortfarande följer :P haha..
Hmm..vad har jag gjort? jag har tänkt sjukt mycket, träffat nära&kära, hittat på saker.
Jag är supertrött, ska lägga mig snart.. hoppas på bra väder imorgon kan svänga förbi bo01 om jag hinner eller vakna tidigt eftersom jag har vaknat kl 3 nu i 3 dar i sträck. Missar halva dagen, ångest..

Har shoppat ihjäl mig. Vill ni jag ska visa alla mina skor? :P haha

Rihanna

Älskade låten sedan den kom ut, tyckte den var annorlunda för att vara en rihanna låt.. Hmm fick reda på att chris brown har skrivit låten till henne.. (avundsjuka).. men ja.. kanske därför den är så jävla bra!

Här med videon..


Hejj

Idag har jag antligen fatt lite somn =)... igar vaknade vi 9 akte till hollywood och kollade pa stjarnorna osv. Alltsa gud sa forvanad jag blev over hur det sag ut dar. Det sag ut som turket? Helt vanligt, affarerna vad typ sanna dar turist butiker det alltid finns i typ turkiet och liknande lander. Haha. jag blev sa chockad att detta verkligen ar ett stalle dar alla kandisar ar.. typ.. Men vissa omraden var verkligen fint.. Vi parkerade i borjan dar stjarnorna startade och gick hela vagen ner.. Det finns saaa maanga stjarnor att vi inte hann se alla..vissa fortsatte in i omraden hmm... Bara jag sag jamie foxx, michael jackson, will smith och johnny depp var jag nojd.. och det gjorde jag =D YEAHH!!
Och vi gick aven dit dar deras handtryck och fottryck finns. WIll smitthhhh ohhhh, marilyn monrooeee, johhny deppp..will smiths fot ar jattteeestooor! hah..
Jaa.. hmm jag kopte riktigt coola converse =) .. och lite klader fran forever21  (favorit affaren) haha!
Snart ska vi till Chris basketmatch i ngn high school i think.. hoppas vi hinner nu haha for forra gangen kom vi forsent..
Puss pa er

godmorgon

vaknade vid 9 och nu ar klockan 10. vantar pa frukost.. ata sen aka in till stan i Los Angeles..
Hatar att vakna tidigt, far huvudvark..
Nu kallar mami pa mig,puss pa er!

helo

hejjj! Ar jatteseg med bloggandet men har direkt inte haft bloggsuget... Har gjort sa mkt annat..orsaken till varfor jag inte skriver sa mycket  ar for att jag inte har sa mycket tid har eftersom vi gor saker varje dag + att det ar saa jobbigt att skriva med mina pabyggda naglar haha.. Sowwyyyy...
Hur mar ni? sjalv mar jag jattebra.. bara lite uttrakad.. Har aldrig varit det har.. forsta gangen for vi sitter hemma..Vi ska grilla majs nu iallafall..mumssss..
Skorna som jag velat ha sen forsta dagen ligger pa rea, och jag saa hoppas att dom finns i min storlek nar jag har tiden att springa efter dom!

Funderar pa att flytta hit. Mitt liv ska vara har. Inte i sverige. Min bror akte hem for nagra dagar sen och det forsta han sa till mig nar han kom fram var: Tannaz gor mycket, ha sa kul du kan, sitt inte hemma, jag har redan angest har borta, finns inget att gora.
Jag vill inte komma hem =( En vecka kvar har.. Stormtrivs. jag vill ha en liten lagenhet mitt i LA medan min familj vill ha en stor villa i OC..  haha ah det duger med.. jag menar alltsa lagenheten i LA ska jag ju bo ensam pa.. Och det ar anda 30 min mellan oc o la. det duger =D.. Klarar inte av att vara langt borta fran min familj.
Min familj vill mer an mig haha.. jag ar sa van vid Sverige och allt.. och BORJAR vanja mig har borta.. men ar fortfarande inte sa jattevan..

Var i OC fair tivoli for 2 dagar sen. Akte de laskigase karusllerna =) wie roligast.. Och ja antligen hande det lite nytt, fick ett gott smile! haha..

Var i universal studios igar for andra gangen, det ar sa underbart darrrrrrr.. ohh vet ni vad, vi var i desperate housewifes gatan, sag alla fina husen och den gatan ohh sa sjukt coolt. fotade.. jag far lagga in bilderna nar jag ar hemma for det ar sa segt har!

Puss pa er

hellow

Varje gang jag forsoker blogga funkar det inte. Iaf, allt ar underbart. har kanske sagt det 3455 ggr. Kom hem idag fran Las Vegas. Var dar en natt. Sjuk fint men aldern betyder mycket, sa nar jag e 21 aker jag helt klart dit igen!
Nu vilar jag lite, ska ata snart. Sen ska jag och Hasti pa basket match eller nagot..
Jag har shoppat super mycket mihi..
Borde jag flytta hit?

Sea world

helloo! Klockan ar nu halv 11 pa morgonen hihi. Och nu ska vi till san diego, sea woorldd! Hihih pusss

heeeeeeeeeeey

soorryy, ni maste forsta mig haha ar ju faktiskt i LA man vill ju inte direkt sitta vid datorn. Universal Studios var underbart, pa vagen dit fick jag typ varldens schock i bilen nar jag sag hollywood skylten pa berget, tappa fan andan haha. Inget kanns verkligt. Den ar saa cooool! hahah.. Iallafall back to universal Studios, fyyyfaaaaan sa underbaaarttt, fick se scener dar filmer har spelats, hur det gar till osv. Aven aka varldens ballaste karuseller som ar helt sjuka!!! Och traffa simpson family, mumisar, dinousarier, scooby doo, shaggy och manga fler. Jag vill sa dit igen. Kan inte fatta ens att jag varit i hollywood.

Bion har ar riktigt grymt, haha later som varldens geek. fatoljen man sitter pa pa bion ar typ varldens bekvamaste. Den aker bak nar man lutar sig bakat hihi och skarmen ar ju lika stor som hela vaggen shit! Vi sag Get smart for typ en vecka sen, jag rekommenderar den INTE!!!! haha.. Och for nagra dagar sen sag vi hancock med will smith. Ahhhhhhh marry me will. Sa underbar film. Ni som kanner mig vet hur jag ar. Jag klarar helt enkelt inte av vissa filmer, jag borjar grata haha ah sa skammigt. Jag satt dar och snyfta! Sen efter filmen ville jag borja grata annu mer! Josse skratta bara at mig sa ah haha det gick ju inte sa braaa.. gud vad tontig jag ar!! Men det ar en av mina favo filmer nu. Finns verkligen ingen dalig film med will smith.

IGar var vi pa newport beach. Det var typ ngn ungdomskvall dar dom stod/satt runt elden, grilla marshmallows,mat osv. Fint dar men inget sa speciellt roligt.. Lang historia haha..

Typ allt jag shoppat hittils e fran forever21. Och det ar inte svart att lista ut vad jag typ mest har kopt och kollar efter, jo skorrrr!! Har kopt sa sjukt fina skor for sa sjukaaa priserr! I love itttttt.. Fast min mamma ska inte saga nagot, hon har drankt sig sjalv i alla skor hon har kopt haha.. som tur ar har vi samma skostorlek sa det ar bra for mig med!
Har aven kopt skitsot klanning till min kusins brollop som ar i augusti. Forsta gangen jag ska pa brollop, det var pa tiden! haha..

Har ocksa kopt myckt harprodukter som jag brukar kopa hos frisoren i sverige for 250+ STYCk. Har kostar dem mindre an 100 kr styck. Sa jag behover inte oroa mig pa ett tag nar jag kommer hem nar det galler mitt har for jag ar valdigt radd om det.

Idag har vi bara chillat vid poolen. Solat o badat, skont!

Om nagra dagar ska vi till las vegas.. inte sa att jag langtar jattemycket eftersom vi direkt inte kommer in pa casinon osv. haha men vi ska nog hitta pa nagot vi valdigt unga =P hahaha...

Jag saknar min CHewie saaa myckeetttt. Ohh vill bara krama ihjal honom och pussa honommm, min babyyy =(..,

lagger in lite bilder pa nasta inlagg!

aaaaaaaaaaaaa, jag bloggar sa fort jag kan igen!! PUSSSSSSSSSSSSSS

im alive

Har bara gjort saa mkt under dagarna har inte hunnit blogga alls.
Har varit pa bio, clubs, Hollywood, Universal studios. Sa javla grymt sager jag bara. Ska ga och fixa lite saker nu. Pussssss

RSS 2.0